Hirdetés

Újra a csúcson a Ratchet & Clank: Rift Apart

|

Ehhez csak annyi kellett, hogy feltöltődjenek a PlayStation 5-ös készletek.

Hirdetés

Nem túl meglepő módon alakultak a brit dobozos játékeladások az elmúlt héten annak tükrében, hogy újabb PlayStation 5 konzolok érkeztek az Egyesült Királyságba, a friss vasakhoz pedig játék is kell. A jelek szerint elég sokan gondolták úgy, hogy a PS5 mellé beruháznak az eddigi egyik legjobb exkluzív címre, vagyis a Ratchet & Clank: Rift Apartra is. 

Az Insomniac játéka a hatodik helyről repült most az elsőre, de remekül nyitott például a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin is, ami egyből a dobogó harmadik fokán kezdte meg pályafutását. 

Hirdetés

Az Oddworld: Soulstorm ugyan már korábban is megjelent digitálisan, mostantól viszont a lemezes változat is kapható, így szintén "új" versenyzőt tisztelhetünk benne a toplista 10. helyén. A FIFA 21 megtartotta az ezüstérmet, a Mario Golf: Super Rush pedig a mútlheti első helyről az ötödikre csúszott vissza. Szintén rontott a Mario Kart 8: Deluxe és az Animal Crossing: New Horizons is.

Íme a teljes lista:

  1. Ratchet & Clank: Rift Apart
  2. FIFA 21
  3. Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin
  4. Mario Golf: Super Rush
  5. Mario Kart 8: Deluxe
  6. Animal Crossing: New Horizons
  7. Minecraft (Switch)
  8. Assassin's Creed: Valhalla
  9. Grand Theft Auto 5
  10. Oddworld: Soulstorm
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)