Hirdetés

Újra az élbolyban a Grand Theft Auto 5

|

Fontos új játék nem érkezett, így mindössze némi átrendeződés volt tapasztalható a brit játékeladási toplistán.

Hirdetés

Hetek, sőt hónapok óta kijelenthető, hogy betonbiztos helye van a brit játékeladási toplista dobogóján a FIFA 21-nek és az Animal Crossing: New Horizonsnek. Múlt héten még az EA focis játéka vezetett, most azonban megcserélődött az állás, és az Animal Crossing: New Horizons ugrott az élre. 

Ezt követően is Nintendo játékok foglalják el a fontos pozíciókat: a harmadik helyen a múltheti ötödik, vagyis a Mario Kart 8: Deluxe tanyázik, ő a legutóbbi bronzérmes Super Mario 3D World + Bowser's Furt taszította vissza a negyedik helyre.

Hirdetés

Szép hajrával feljött a tizedik helyről az ötödikre a Minecraft (Switch), a Grand Theft Auto 5 és a Call of Duty: Black Ops Cold War pedig egy hete még nem fértek bele a top 10-be, most viszont szépen előrelépkedtek a rangsorban.

Íme a teljes heti toplista, ami a brit lemezes játékeladásokat összegzi:

  1. Animal Crossing: New Horizons
  2. FIFA 21
  3. Mario Kart 8: Deluxe
  4. Super Mario 3D World + Bowser's Fur
  5. Minecraft (Switch)
  6. Monster Hunter Rise
  7. Grand Theft Auto 5
  8. Call of Duty: Black Ops Cold War
  9. Ring Fit Adventure
  10. Assassin's Creed Valhalla
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)