Hirdetés

Nagyon jól fogyott az Uncharted 4

|

Valószínűleg senkit nem lep meg, de az Uncharted 4 eladásai szépen haladnak a tízmilliós határ felé.

Hirdetés

2016 annak ellenére, hogy sok félkész játék jelent meg, és egy részüket mostanra sem sikerült igazán kijavítani, videojátékos szempontból egy jó év volt. Olyan alkotásokat kaptunk, amikkel még éveken keresztül fogunk játszani, vagy minimum emlegetni őket.

Ezek egyike az Uncharted 4, aminél elnézve a sorozat múltját, nem volt kérdés, hogy milliós eladásokat fog produkálni. Mivel nagyon jó érv a PlayStation 4-vásárlás mellett, a Sony egy kedvező árú gépcsomagot is összerakott, ami valószínűleg segített megtolni az eladásokat. A cég közleménye szerint december 21-ével bezárólag digitálisan és dobozosan összesen több mint 8,7 millió példány talált gazdára, ami alighanem több vagy közel annyi, mint amennyit a PS3-ra 2011-ben megjelent Uncharted 3-ból eddig sikerült eladni (2015 márciusáig 6 millió kelt el belőle). Egyébként annál kicsit gyengébben startolt, egy hét alatt 2,7 millió fogyott belőle, míg a harmadik részből 3,8 milliót adtak el, de hosszútávon (ahogy a PS4-tulajok száma is nőtt) bőven beérte elődjét.

A PlayStation 4 53,4 millió eladott példánynál jár. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)