Hirdetés

Ünnepelhet a Bandai Namco, átlépte az 50 milliós eladást a Tekken sorozat

|

A verekedős játékok egyik nagy öregje, a Tekken elért egy jelentős mérföldkövet.

Hirdetés

Amikor a Tekken első része megjelent 1994-ben, még valószínűleg senki sem sejtette, hogy mekkora név lesz ez egyszer a videojátékok történelmében. Most, 26 évvel és 7 számozott epizóddal később a sorozat részeiből összesen 50 millió példány fogyott, és a franchise neve levakarhatatlanul beleégett a verekedős műfaj nagyjainak listájába.

Hirdetés

A Tekken rendezője, Katsuhiro Harad maga tette közzé a tekintélyes számot, és hozzátette, hogy az 50 millióhoz a Tekken 7 önmagában 6 millió példánnyal járult hozzá.

A legutóbbi epizódot korántsem nevezhetnénk hibátlannak, de ettől még nem vitatjuk el a sorozat érdemeit. Hasonlóan sikeres, további 26 évet kívánunk a szériának!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)