Hirdetés

Nagyon hamar lett nagyon sikeres az Untitled Goose Game

|

Még 2019 vége előtt sikerült fontos mérföldkőhöz érnie.

Hirdetés

A tavalyi év egyik nagy indie meglepetése volt a House House mókás újdonsága, a lustán, mégis tökéletesen elnevezett Untitled Goose Game, mely először csak PC-re (ráadásul az Epic Games Store-on keresztül!) és Nintendo Switchre jelent meg. Nem tolták túl a reklámozását, de híre ment a közösségben, népszerűségének növelésében a mémek is segítettek, majd később megérkezett az Xbox One-os és a PS4-es változat is, előbbi azonnal az Xbox Game Passba.

Hirdetés

Mindezek eredményeképp három hónappal megjelenése után több mint egymillió példány fogyott a játékból, ahogy arról a kiadó Panic alapítója, Cabel Sasser Twitteren beszámolt. Elmondta, sosem gondolták volna, hogy ilyen reakciót fog kiváltani a kleptomániás liba.

Megemlítette a The Game Awards-os szereplést is, amikor a Games for Impact kategória felvezetésekor egy olyan jelenetben kapott helyet, amiben Muppetek is láthatóak voltak, sőt, a játékban egy rövid bejátszás erejéig Beaker vette át a helyét.

A House House-nak egyébként van még egy fantasztikus játéka, a Push Me Pull You, az azonban kevésbé lett sikeres. Talán majd most!

Játszottatok már vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)