Hirdetés

Ütős mérföldkövet sikerült elérnie a Valheimnek

|

A vikinges témájú, korai hozzáférésű túlélőjáték továbbra is tarol.

Hirdetés

Az Iron Gate túlélőjátéka rövid időn belül vált a Steam egyik sikerjátékává, pár hét alatt sikerült elérnie, hogy vásárlók milliói fizessenek be a viking vadon által nyújtott kihívásokra. A Valheim februári statisztikái még azt mutatták, hogy a 4 millió eladott példány mérföldkövét teljesítették sikeresen,  azóta pedig kis túlzással sikerült megduplázni ezt a nagyszerű pénzügyi teljesítményt. 

Hirdetés

Az Embracer Group (amely a játékot kiadó Coffee Stain Publishing anyavállalata) jelentése szerint a Valheim Early Access változatának elindulása óta több mint 6,8 millió digitális példány talált gazdára belőle Steamen, és arra számítanak, hogy június végéig további 1-1,2 millióval gyarapodik ez a szám. A március 20-i adatok még 6 millió kópiáról szóltak, vagyis az azóta eltelt két hónap során további 800 ezer játékos szavazott bizalmat a fejlesztőknek. 

Az Iron Gate persze nem a pénzt számolgatja, hanem gőzerővel dolgoznak az első nagyobb frissítésen, a Hearth and Home-on, amit már tesztelnek, de egyelőre dátumot még nem kapott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)