Hirdetés

Üzleti oka lehet annak, hogy az Xbox kontrollerek még mindig elemesek

|

Úgy tűnik, a Microsoft nem csak azért nem váltott még akkumulátorokra, mert így látta jónak.

Hirdetés

Még tavaly áprilisban kérdeztünk meg titeket arról, hogy az elemes vagy a beépített akksis kontrollert preferáljátok-e, és a szavazók túlnyomó többsége, 71,95% gondolta úgy, hogy utóbbi megoldás a jobb. Persze ez nem reprezentatív eredmény, és kommentekben is többen tették hozzá, hogy a tölthető elemeket találják a legjobb megoldásnak. Ha van két pár, nem kell kábelt használni, vagy arra várni, hogy feltöltődjön a kontroller, mivel amíg az egyik pár töltődik, a másik ellátja a gamepadet energiával.

Ha ezt a szempontot vesszük figyelembe, a Microsoft által kínált sokoldalúság egyértelműen győz, de a Duracell illetékesének nyilatkozata alapján a két cég közti megállapodás is meggátolhatja, hogy az Xbox kontrollerek akksira váltsanak.

Hirdetés

Luke Anderson, a Duracell brit marketingese elmondta, az együttműködés régóta tart, és úgy véli, nem lesz egyhamar vége. Azt pontosan nem árulta el, hogy határozott időre szerződtek-e, és ha igen, pontosan mennyiről van szó, de ennek értelmében továbbra is Duracell elemek járnak majd az Xbox konzolokhoz és kontrollerekhez.

A Microsoft az MCV/Developnak küldött válaszában annyit tett hozzá, hogy szándékosan igyekeznek szabadságot nyújtani a felhasználóknak, hogy bármely gyártó elemeit, újratölthető akkumulátorait, egyéb megoldásait, vagy akár egy USB-C kábelt bevetve játszhassanak, ahogy nekik kényelmes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)