Hirdetés

Vajon mit jelenthet, hogy egy 2016-os játék volt a második legkelendőbb a héten?

|

Ráadásul ez a 3DS-re megjelent Bravely Second: End Layer, ami simán lenyomta a SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom remake-jét.

Hirdetés

Miközben hasonlóan érdekes játékok hiányában a rekordokat döntögető The Last of Us Part II továbbra is magabiztosan áll a brit játékeladási toplista élén, mögötte van némi mozgolódás. Valószínűleg nem fog lekerülni az első helyről legalább a Ghost of Tsushima megjelenéséig.

Hirdetés

A második egy jelentős méretű leárazásnak köszönhetően a négy éve 3DS-en bemutatkozott Bravely Second: End Layer lett, és csak a harmadik pozíciót tudta megszerezni a SpongeBob Squarepants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated (természetesen ismét csak a dobozos eladásokról van szó). A Ring Fit Adventure a negyedik pozícióba csúszott vissza, az Animal Crossing: New Horizons ismét felugrott a top 10-be, és a The Last of Us: Remastered népszerűsége is nőtt, ami a múltheti 17. helyről most a 9-re került át. Íme a teljes lista:

  1. The Last of Us Part II
  2. Bravely Second: End Layer
  3. SpongeBob Squarepants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated
  4. Ring Fit Adventure
  5. Animal Crossing: New Horizons
  6. FIFA 20
  7. Mario Kart 8 Deluxe
  8. Grand Theft Auto V
  9. The Last of Us: Remastered
  10. Minecraft (Switch)

Ti mit vettetek mostanában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)