Hirdetés

Gabe Newell bekerült az Egyesült Államok leggazdagabb emberei közé

|

A Valve elnöke valószínűleg eddig sem panaszkodott a cége teljesítményére, de most egyike lett az USA száz leggazdagabb emberének.

Hirdetés

Rengeteget panaszkodunk amiatt, hogy a Valve az utóbbi években már nem igazán fejleszt  játékot (vagy legalábbis nem azokat, amelyekre a rajongók számítottak), de az a nagy helyzet, hogy ők a Steamnek és a köré kiépült gazdagságnak köszönhetően továbbra is remekül elvannak.

Hirdetés

A Forbes rendszeresen közzéteszi az Egyesült Államok leggazdagabb embereinek listáját, a legújabb kiadásból pedig kiderül, hogy Gabe Newell, a Valve alapítója és elnöke az ország 97. leggazdagabb embere, akinek vagyonát nagyjából 5,5 milliárd dollárra becsülik.

Ez nem meglepő, hogyha belegondolunk abba, hogy a Steam mára a játékok világának egyik megkerülhetetlen csomópontja lett és nagyon kevés olyan kiadó van, aki megengedheti magának, hogy kerülje a platformot. Mi természetesen gratulálunk, de azért valahol azt is reméljük, hogy Mr. Newell nem feledkezett meg a veterán rajongóiról sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)