Hirdetés

Egymillió fogyott a Vampyrból, már új projekten dolgozik a fejlesztőcsapat

|

Nem robbant hatalmasat a játék, de elég sikeres lett ahhoz, hogy a Focus Home folytatni akarja az együttműködést, és egy új játékhoz elég tőkét bocsáson a Dontnod rendelkezésére.

Hirdetés

A 2018-as Vampyr nem fordította ki a játékvilág sarkait, de egymillió példány így is elfogyott belőle. A sikerre való tekintettel a Focus Home Interactive megújította szerződését a Dontnod Entertainmenttel, és ugyan nem mesélték el, hogy mik a jövőbeli terveik, de az már biztos, hogy dolgoznak valamin.

Hirdetés

A Focus Home Interactive elnöke, John Bert annyit azért elmondott, hogy ez a játék lesz a Focus Home és a Dontnod történetének legambiciózusabb projektje. A hivatalos közleményben többször is olvasható volt az "izgalmas új projekt" sor, így arra gyanakszunk, hogy nem Vampyr folytatásról van szó.

A Dontnod egyébként meglehetősen sikeres éveket tudhat maga mögött. A Vampyr mellett letették az asztalra a Life is Strange sorozatot, és miközben a második évadot gyártják, még egy Twin Mirror című játékon is dolgoznak, ami valamikor idén érkezik. A srácok nem fognak nyugdíjba menni a közeljövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)