Hirdetés

Világháborús FPS-ek fejlesztőit vásárolta fel az A Plague Tale: Requiem kiadója

|

Folytatja portfóliója és pozíciója erősítését akvizíciók révén a Focus Entertainment.

Hirdetés

Nyilván csak a maga szintjén, hiszen nem lehet összehasonlítani tőkekapitalizációját az iparág nagykutyáival, de a korábban Focus Home Interactive néven futott kiadó is le szokott csapni a lehetőségre, amikor az szembejön vele. Így történt ez a holland BlackMill Games csapatával is, amely FPS-ekre szakosodott, és kedvenc történelmi időszaka az első világháború.

A stúdió a 2015-ös, multiplayer FPS-sel, a Verdunnel szagolt először puskaport, s miután jól sikerült a debüt, átnyergelt a keleti frontra a Tannenberggel. Ekkor már 2019-et írtunk. A következő állomás pedig az olasz front, ide tegnap óta látogathatunk el, hogy az Osztrák-Magyar Monarchiáért vagy az Olasz Királyságért hősi halált haljunk az első rohamban.

Hirdetés

A francia kiadó a BlackMill eddigi többségi tulajdonosát, az M2H-t vásárolta ki, így a már trilógiává bővült, WW1 Games Series néven emlegetett sorozat is a szárnyai alá kerül, akárcsak a stúdió 15 munkatársa. Jos Hoebe alapító és kreatív rendező a BlackMill élén marad kisebbségi tulajdonosként (33,3 százalékos részesedéssel bír).

A nem publikus értékű tranzakció következtében a BlackMill Games lett a Focus Entertainment hatodik stúdiója, a Deck13, a Dotemu, a Douze Dixiemes, a Leikir Studio és a Streum On Studio után.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)