Hirdetés

Villámgyorsan nyereséges lett a The Medium

|

A Bloober Team pszichológiaihorror-játéka, a The Medium annak ellenére is kelendő, hogy a Game Pass szolgáltatás keretein belül startolt.

Hirdetés

A Game Pass előfizetők számára egyes játékok a megjelenést követően azonnal elérhetővé válnak, így olyan játékok kerülhetnek rivaldafénybe, amelyek egyébként lehet, hogy nem ragadnák meg a játékosok figyelmét. Ilyen volt a The Medium is, bár az a csapat múltja és egyedi témája, atmoszférája miatt is jól indult, valamint ez lett az első olyan Microsoft-játék, amit már kimondottan az Xbox One-t elhagyva, PC-re és Xbox Series konzolokra készítettek el. 

Hirdetés

A fejlesztőstúdió megjegyezte, hogy a január 28-án kiadott horrorjáték már visszahozta mind a fejlesztési, mind a marketing költségeket, ami azt jelenti, hogy a továbbiakban befolyó bevétel tiszta profit. A játék pénzügyi sikere biztató lehet a jövőre nézve más fejlesztőknek és magának a Microsoftnak is.

Egyébként a Microsoft Xbox Game Pass szolgáltatására eddig több mint 15 millióan fizettek elő, és ez a szám folyamatosan növekszik, amely nagyban köszönhető annak is, hogy tavaly novemberben további költségek nélkül csatlakozott a szolgáltatáshoz az EA Play, amely ilyen formában egyelőre csak a konzolokon érhető el, de hamarosan PC-n is használható lesz az előfizetők számára.

A The Medium tesztünket a linken olvashatjátok, segíthet dönteni, ha még bizonytalanok vagytok a vásárlással kapcsolatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)