Hirdetés

Vin Diesel volt a legtöbbet érő színész 2017-ben

|

A Halálos iramban sztárja hatalmas bankot rakott össze az idei melóiból, és még a széria többi szereplőit is rendesen lehagyta.

Hirdetés

Bármennyire is nagy kéjjel ítélkezünk az autóspornó felett, a helyzet az, hogy még a 8. Halálos iramban is iszonyatos pénzeket mozgatott meg. Ezt más sem mutatja jobban, minthogy a főszereplő, Vin Diesel lett az idei legtöbb pénzt termelő, aki olyan neveket hagyott maga mögött, mint a The Rock és Gal Gadot.

Hirdetés

Vin Diesel és Dwayne Johnson számára is a Halálos iramban 8 volt a legnagyobb fogása. A film a nemzetközi bevételeket számolva 1,23 milliárd dollárt hozott össze, ezzel pedig kiérdemelte a második helyezést a 2017-es filmek bevételi listáján. Az egyetlen ellenfele a Szépség és a szörnyeteg volt, ami 1,263 milliárdot termelt. Diesel főleg ennek, és a XXX-nek köszönheti, hogy 1,6 milliárd dollárt termelt az iparnak. Egyébként a ebben számban benne sincs a Guardians of the Galaxy Vol. 2, ahol Groot hangját adta.

A jegyirodáknak legtöbbet hozó színészek listája 2017-ben a következőképp alakult:

1. Vin Diesel (1,6 milliárd dollár)
2. Dwayne Johnson (1,5 milliárd dollár)
3. Gal Gadot (1,3 milliárd dollár)
4. Emma Watson (1,3 milliárd dollár)
5. Johnny Depp (1,1 milliárd dollár)
6. Daisy Ridley (1,08 milliárd dollár)
7. Tom Holland (888 millió dollár)
8. Chris Pratt (864 millió dollár)
9. Chris Hemsworth (845 millió dollár)
10. John Boyega (815 millió dollár)

A 10-es listából 4-en képregény filmekkel kerültek a listára, 2-en pedig a Star Wars: Az utolsó Jedikkel. Úgy tűnik, hogy a különböző filmes univerzumok még jó ideig nem mennek sehova.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)