Hirdetés

Visszatérhetett a Naughty Dog csapatához a Call of Duty széria korábbi kulcsembere

|

Taylor Kurosaki idén hagyta el az Infinity Wardot, és lehet, hogy vissza is ment a korábbi munkahelyére.

Hirdetés

Nemrég derült ki, hogy két fontos munkatárs is lelépett az Infinity Ward csapatától, pontosabban Taylor Kurosaki és Jacob Minkoff, akik mindketten fontos szerepet játszottak a Call of Duty szériával kapcsolatban.

A két fejlesztők egyébként korábban még együtt hagyták el a Naughty Dog csapatát, azonban most nagyon úgy tűnik, hogy egyikük visszatért régi munkahelyére, ahol korábban kifejezetten ütős játékok megszületésében játszott közre.

Hirdetés

Kurosaki az Uncharted 3 fejlesztéséről tett közzé egy képet a Twitteren, amihez a "Same thing, different decade." szöveget mellékelte. Ez magyarra fordítva nagyjából annyit jelent, hogy "Ugyanaz a dolog, más évtized.".

A bejegyzés alapján nem nehéz arra következtetni, hogy Kurosaki visszatért a Naughty Doghoz, ahol korábban hosszú évekig dolgozott, és az Uncharted sorozat több részének megalkotásában is komoly szerepe volt. Emellett pedig még a Jak and Daxter franchise-on is ügyködött. Egyébként az sem elképzelhetetlen, hogy Minkoff is követi korábbi kollégáját a régi-új munkahelyre, hiszen ő is az Uncharted fejlesztőinek stúdióját erősítette korábban.

Remélhetőleg hamarosan egy hivatalos bejelentésből tudhatjuk meg, mi is a helyzet a fejlesztő karrierjével.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)