Hirdetés

A legjobb negyedévét zárta a VR-piac

|

Az áresések komolyan meghozták a vásárlókedvet.

Hirdetés

A szeptember 30-ig tartó negyedév nagyon sikeres volt a piac három legfontosabb szereplőjének. A Canalys jelentése szerint a PlayStation VR-ból 490 000 darabot szállítottak le, Oculusból 210 000-et, a HTC Vive-ból pedig 160 000-et. Egyéb, kisebb gyártók eszközeivel együtt 1 millió darabot szórtak ki a boltokban a VR cégek, ami még nem jelenti, hogy ennyi landolt a vásárlóknál, de akkor is szép teljesítmény..

Hirdetés

A közelmúltban mind a HTC, mind az Oculus megvágta az árait, ami nagyon jót tett a piacnak. A 2017-es év harmadik negyedéve így a legerősebb volt az összes közül.

Az elemzők szerint a számok még növekedni fognak, ahogy az árak csökkennek, és úton van az Oculus önállóan működő headsetje, az Oculus Go is, ami szintén vonzó lehet sokak számára. Mindeközben a Sony erősen dominálja a piacot, főleg Japánban, ahol a PS VR több mint 80 százalékát teszi ki az ottani eladásoknak.

Még mindig nem tartunk ott, hogy minden játékosnál legyen egy headset, de nem reménytelen az ügy.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)