Hirdetés

Kivált a Crytekből a Warface csapata, új néven folytatja a fejlesztést

|

A fejlesztők magukkal viszik a játékot is.

Hirdetés

A fejlesztők állítása szerint világszerte 65 millióan játszanak a Warface-szel, amihez kellene még néhány kiegészítést tenni, de fogadjuk el, hogy valahogyan igaz. Valószínűleg egyébként ez a regisztrált játékosok száma.

Hirdetés

A napokban közzétett közleményben ezen kívül arról írt a fejlesztőcsapat, a Crytek Kiev, hogy innentől az anyacégtől függetlenül, Blackwood Games néven dolgozik a továbbiakban. A játékot a változás nem sokban érinti, a bejelentett frissítések ugyanúgy készülnek, a fejlesztők is maradnak. A Crytek ügyvezetője, Avni Yerli elmondta, mindannyian egyetértenek abban, hogy ez volt a jó döntés, és a Crytek így a továbbiakban saját címeire és terveire fókuszálhat.

A Warface kiadója egyébként a My.com maradt, velük a Blackwood így szorosabb kapcsolatot tud kialakítani. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)