Hirdetés

Warhammer: Vermintide 2 - a PC-s változat túl az 1 millión, közel a konzolos béta

|

Bár még csak PC-re jelent meg, már 1 millió játékos játszik a kooperatív játékkal.

Hirdetés

A nép ki van éhezve a Left 4 Dead nyújtotta élményre, amit nagyon kevés más játék tudott visszaadni az elmúlt években. Idén a Vermintide 2 áll a legközelebb hozzá.

Hirdetés

A Fatshark bejelentette, hogy az eladott példányok száma meghaladta az egymilliót, ami nagyon szép eredmény egy egyelőre PC-exkluzív játéktól, ami öt hete kapható. Ezzel lenyomta elődjét is, amiből egész élettartama alatt, három platformot egybevéve nem fogyott ennyi. Ez alkalomból ma este 7-től április 19-éig 10% kedvezménnyel, 24,99 euróért lehet megvenni.

Ami a PlayStation 4-es és Xbox One-os kiadást illeti, még tavasszal lezajlik a béta, így a megjelenés sem lehet nagyon messze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)