Hirdetés

A Warner Bros. követi a Ubisoft példáját, szolgáltatásként tekintenek a játékokra

|

Úgy tűnik, a Ubisoft üzletpolitikája iránymutató más kiadónak is.

Hirdetés

Nemrégiben beszélt az Assassin's Creed Odyssey kapcsán a Ubisoft vezérigazgatója, Alain Corre a videojátékok mint szolgáltatások üzletpolitikájáról. Ezúttal David Haddad, a Warner Bros Interactive Entertainment elnöke adott interjút a témával kapcsolatban.

Hirdetés

Haddad a GamesBeattel beszélt a Warner Bros jövőjéről, és elmondta, hogy a kiadó azon dolgozik, hogy átálljanak az úgynevezett "Games as a Service" rendszerre. Ebben a tekintetben követik a Ubisoft már több játéknál is alkalmazott és működő üzletpolitikáját, és a jövőben már csak ezen irányvonalak alapján fejlesztenének és adnának ki játékokat.

Remélhetőleg nem esnek át a ló túloldalára, és a szolgáltatások mellett sem feledkeznek meg a a játékok legfontosabb elemeiről - a történetről és a játékélményről.

Szerintetek jól teszi a Warner Bros, hogy követi a Ubisoft példáját, és a szolgáltatásszerű játékokra fókuszálnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)