Hirdetés

Újabb rekordot döntött meg a Joker

|

Eddig sem volt szégyellnivalója Todd Philips karakterközpontú képregény filmjének, de most egy újabb mérföldkövet ért el a Joker.

Hirdetés

Joker karakterét rendkívül nehéz jól eltalálni, így érthető módon sokan szkeptikusok voltak, amikor kiderült, hogy Batman legendás ellenlábasa önálló filmet kap, viszont a Todd Philips rendezésében készült eredettörténet jött, látott és győzött: már az első hétvégén rekordot döntött a kasszáknál, most pedig egy újabb mérföldkövet tudhat maga mögött.

Hirdetés

A Joker már az első héten sikeresen kaszált 137 millió dollárt, ami azt jelenti, hogy a nagyjából 55 millió dolláros költségvetését alig néhány nap alatt vissza tudta hozni, így ha itt megállt volna a film, már akkor sem történt volna tragédia. Az érdeklődés természetesen csöppet sem lankadt, a legújabb információk szerint pedig már 350 millió dolláros bevételnél jár.

Ha ilyen tempóban halad a film, akkor könnyen előfordulhat, hogy bekerül az év legsikeresebb 10 filmje közé, persze az is igen valószínű, hogy a jelenleg 519 millió dollárral épp bekerült Így Neveld A Sárkányodat 3 nem fogja olyan könnyen hagyni magát.

Ti láttátok már a Jokert? Készítettünk egyébként egy karakterbemutató videót is róla, ezt is érdemes megnézni, ha van pár percetek.

Magáról a filmről is beszélgettünk egy egészségeset, ezt is érdemes megnézni, aztán leírni a saját véleményeteket!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)