Hirdetés

Csendesebb évet zárt játékos fronton a Warner Bros.

|

Ugyan nincs rá ok a Warner Bros.-nál, hogy a vészharangokat kongassák, nem a 2016-os év lesz a kiadó legemlékezetesebb időszaka.

Hirdetés

Sorra érkeznek a különböző kiadók pénzügyi jelentései, amik a 2016 végével lezáruló időszakról mesélnek, a Nintendo, az EA és a Square Enix után pedig a Warner Bros. is kiadta a maga rövid beszámolóját.

Ebből kiderül, hogy a még nagyobb cégcsoport részeként működő, a szórakoztatóipari részlegnek számító Warner Bros. növelni tudta bevételeit a tavalyi év azonos időszakához képest, így összesen 13 milliárd dollárt sikerült besöpörniük. Ehhez a tévés és a filmes divíziók hozzátették a maguk részét, a videojátékos üzletág viszont tavaly nem tudott nőni. Ez persze nem jelent nagy meglepetést, hiszen míg 2015-ben olyan nagy megjelenésekkel rukkolt elő a kiadó, mint a Mortal Kombat X, a Batman: Arkham Knight, vagy épp a Mad Max, tavaly a remasterelt Return to Arkham, a kis létszámú VR-os közösségnek szóló Arkham VR, vagy a LEGO Star Wars: The Force Awakens vitték a prímet. 2017-ben talán változhat a helyzet, például annak köszönhetően, hogy a Netherrealm is elkészül az Injustice 2-vel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)