Hirdetés

Többmilliárd dollárért szerzett exkluzív jogokat a Warner a The Big Bang Theory sorozathoz

|

Az üzletnek hála többféle módon is sugározhatja majd a vállalat az utóbbi idők egyik legsikeresebb sitcomját.

Hirdetés

A WarnerMedia az HBO Max nevű újdonsággal szeretné felvenni a harcot az olyan streamingóriásokkal, mint a Netflix vagy a Hulu, de közben több tévécsatornát is üzemeltet. Ráadásul úgy tűnik, a vállalat nem sajnálja a pénzt, ha egy nagyon népszerű alkotást tud megkaparintani magának.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint a WarnerMedia igencsak komoly összeget fizetett azért, hogy a The Big Bang Theory a streaming szolgáltatások közül exkluzívan kizárólag a jövőre rajtoló HBO Maxon legyen nézhető az Egyesült Államokban. A vállalat öt évre kapta meg ezeket a jogokat, és egyúttal sikerült meghosszabbítania is korábbi megállapodását a TBS-szel, aminek köszönhetően egészen 2028-ig sugározhatja a sorozatot a tulajdonában lévő tévécsatornákon.

A lap forrásai úgy számolnak, hogy ezért a gigantikus üzletért több milliárd dollárt fizethetett a Warner, ami bizony még ekkora vállalatok esetében is soknak számít. Egyébként az HBO Maxra vonatkozó megállapodás csak belföldön, vagyis az USA-ban érvényes, így a világ egyéb részein természetesen más platformok kínálatában is megtalálható lesz a The Big Bang Theory.

Az HBO Max valamikor jövő tavasszal debütál, és a korábban megjelent alkotásokon felül eredeti sorozatok és filmek is készülnek majd rá. Közben egyébként a Netflix sem tétlenkedik, most épp 500 millió dollár feletti összeget csengettek ki az 1989 és 1998 között futott Seinfeld sorozatért, ami több mint 150 milliárd forintot jelent.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)