Hirdetés

Watch Dogs 2 - most tényleg nem fogy jól, de a következő két hét jobb lesz

|

A Ubisoft elismerte, hogy a Watch Dogs 2 eladásai most még nem olyan jók, de bizakodva tekint a közeljövőre.

Hirdetés

Sorban a negyedik játék a Watch Dogs 2, ami a vártnál rosszabbul teljesít megjelenése első napjaiban. A Call of Duty: Infinite Warfare, a Titanfall 2, a Dishonored 2 után ez is alulmúlta elődjét.

Az IGN.com felkereste a Ubisoftot, a kiadó egy illetékese pedig közleményben kommentálta a dolgot. Elmondta, nagyon boldogak, hogy a kritikusok és a játékosok körében egyaránt pozitív fogadtatásra talált, és ez hosszútávon segíthet sikerre vinni a játékot. Elismerte, hogy a Watch Dogs 2 első napi és első heti számai alacsonyabbak, mint az előző részé, de hozzátette, hogy a konkurensek több játéka is hasonlóan áll. Emellett az a tendencia alakult ki, hogy ahogy egyre több teszt jelenik meg, és egyre többen ajánlják másoknak a játékokat, úgy növekszik a jó játékok népszerűsége, úgyhogy egyáltalán nincsenek kétségbe esve, bíznak a milliós eladásokban. Reméljük, a számításaik bejönnek, megérdemli a játék, hogy sikeres legyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)