Hirdetés

Watch Dogs 2 - harmatgyenge a rajt, alig fogy a játék

|

Sejtettük, hogy a Watch Dogs 2 eladásai alulmúlják majd az első részt, de ekkora visszaesésre talán senki nem számított.

Hirdetés

A Watch Dogsot sokan sokféle indokkal támadták, ezért a Ubisoft mindent megtett annak érdekében, hogy a második epizódra felpörögjenek az események és kijavítsák azokat a hibákat, amelyek miatt az első rész problémás volt. A jelek szerint ez sikerült is, a nemzetközi teszteken is jól teljesített a játék, de ez sem volt elég ahhoz, hogy meghozza a játékosok vásárlókedvét.

A Watch Dogs 2 a brit statisztikák szerint a második helyen nyitott a Call of Duty: Infinite Warfare mögött, ami ekkor már harmadik hete volt a boltok polcain, és egyébként sem teljesített kifejezetten jól. Számokban ez azt jelenti, hogy kevesebb, mint 80 ezer példány fogyott a Watch Dogs 2-ből, míg az első rész 380 ezres eladásokat produkált.

A Watch Dogs persze hatalmas hátszéllel érkezett, PlayStation 4 nyitócím volt két éves hype-pal a háta mögött, ráadásul most a PC-s megjelenés is csúszik egy kicsit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)