Hirdetés

Will Smith milliókat fektetett az e-sportba

|

Többek között Will Smith és a japán focista, Keisuke Honda is látja a lehetőségeket az e-sportban.

Hirdetés

A világszintű e-sportra fókuszáló Gen.G hatalmas összegre tett szert a napokban az új, elhivatott befektetőinek hála.

Hirdetés

A Gen.G e-sportra koncentráló, 2017-ben alapított szervezete versenyeken rendszeresen induló, profi csapatokat szervezett az Overwatch, a League of Legends, a PlayerUnknown's Battlegrounds, a Clash Royale, a Fortnite és Call of Duty, valamint az APEX Legends játékokhoz. Szóval a Gen.G láthatóan kiveszi a részét az e-sport felvirágoztatásának nemes, de nehéz feladatából, és erre olyan ismert emberek is felfigyeltek, mint például Will Smith, aki most egy nagyobb összeget fektet be a cégbe.

A szervezet örömmel jelentette be, hogy a héten 46 millió dolláros befektetésben részesültek, és az egyik kiemelt partnerük volt ebben az imént említett színész. Will Smith mellett pedig még a sikeres japán focista, Keisuke Honda volt az egyik legfontosabb hozzájáruló, akinek a véleménye az, hogy bár japánban az e-sport még nem jutott a csúcsra, de folyamatosan növekszik az irányába mutatott érdeklődés, és az Gen.G-vel való együttműködésük annak reményében történik, hogy így az e-sport olyan lendületet kaphat, amivel meghódíthatja az egész világot.

A Gen.G nyilatkozata is azt tükrözi, hogy a friss befektetés nagyban segíti a globális terjeszkedésüket és a fiatalokat megcélzó akadémiai programjuk kivitelezését, továbbá a Los Angelesben idén nyáron megnyitásra kerülő központjuk zökkenőmentes megvalósítását. Egyúttal megköszönték azt is, hogy olyan befektetők támogatását élvezhetik, akik látják a jövőt az e-sportban és nem csak hisznek benne, de szeretnének tenni is érte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)