Hirdetés

Wolfenstein II: The New Colossus - ennyi fogyott belőle az első héten

|

A kritikusok szerint remek folytatás lett a Wolfenstein II: The New Colossus, de vajon a rajongók is rákaptak?

Hirdetés

Elképesztő, ahogyan a MachineGames csapata teljesen új életet lehelt a Wolfenstein-sorozatba anélkül, hogy nagyon elrugaszkodott volna a klasszikus gyökerektől. Az új sorozat első része, a The New Order anno hatalmas siker lett, most pedig úgy tűnik, hogy még ha nem is annyira hat újszerűnek a The New Colossus, mint az elődje, azért még nagy az érdeklődés B. J. Blazkowicz kalandjai iránt.

Hirdetés

A VGChartz most közzé tett egy becslést arról, hogy mennyire is fogy jól a játék, amelyből az derül ki, hogy az első héten megközelítőleg 319 301 példány kelt el.

A becslés szerint a legnépszerűbb a PlayStation 4 platform volt (amely az eladások 65%-át tette ki!), ezután következett az Xbox One (26%), végül pedig a PC (9%).

Egy régió szerinti bontás is készült, mely szerint a játékot Európában szerették a legjobban, ugyanis az eladott példányok fele nagyjából itt kelt el. Érdekes módon az Egyesült Államok csak az eladások 36%-át tudhatja magáénak, míg Japán 3%-ot (ez mondjuk talán annyira nem meglepő, hiszen náluk ez a műfaj közel sem annyira népszerű, mint errefelé).

Wolfenstein II: The New Colossus teszt itt olvasható Chava tollából, érdemes olvasni és kipróbálni is, remek játék lett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)