Hirdetés

Wolfenstein: Youngblood - mégsem kell félnünk a mikrotranzakcióktól

|

Lesznek, de nem vásárolhatunk semmi olyat, ami a játékmenetet befolyásolja.

Hirdetés

A PR-osok nagyon szigorúan fogják a fejlesztőket, akik semmi olyanról nem beszélhetnek, amit először a döntéshozók nem hagytak jóvá. Ennek egyik oka, hogy bármi változhat a fejlesztés során, és nem minden funkció kerül be a játékok végleges változatába.

Hirdetés

A hét elején Andreas Ojerfors vezető dizájner mondott egy olyat, hogy aki gyorsítani szeretné az előrehaladást, valódi pénzért cserébe megteheti, de a Bethesda ma korrigálta ezt az állítást. A kiadó közleménye szerint csak és kizárólag fegyverfestéseket lehet majd valódi pénzért venni, amik a játékmenetre, a fejlődésre és fejlesztésekre nincsenek hatással.

Igaz, hogy keveset árthat, ha egy nem kompetitív játékban költekezve hamarabb szerzünk meg olyan dolgokat, amiket egyébként csak sok-sok órányi játékkal lehetne, de a játékosok közül sokan nem örültek a hír hallatán. Most már mindenki megnyugodhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)