Hirdetés

World of Warcraft: Legion - ennyi kelt el belőle az első napon

|

A World of Warcraft új kiegészítője sok játékost visszacsábított, az aktív előfizetők pedig nem is gondolkodtak azon, megvegyék-e. Vajon ez elég volt ahhoz, hogy jobban teljesítsen, mint a Warlords of Draenor?

Hirdetés

A Blizzard egyelőre elégedett a Legion teljesítményével. A kiegészítő alig több mint egy hete játszható, de a csapat már most hatalmas számokról beszél.

Hazánkban is jól teljesített, megjelenése hetében - nem annyira váratlanul - az élre ugrott az eladási listán. A kiadó ma bejelentette, hogy az első 24 órában összesen 3,3 millióan vásárolták meg a csomagot, körülbelül annyian, mint a tavalyelőtti Warlords of Draenort és az azelőtt kettővel megjelent Cataclysmet. A közöttük lévő Mists of Pandaria 2,7-et tudott összehozni egy hét alatt, amivel minden korábbi (és jelen állás szerint későbbi) kieget alulmúlt. 

Azt még mindig nem tudjuk, mennyi most az előfizetők száma, de elvileg 2010 óta nem volt ilyen magas. Meglátjuk, a következő kiegészítő megjelenéséig hányan maradnak a játék mellett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)