Hirdetés

World War Z - nagyon jól fogy, a PC-s eladások miatt külön boldog a fejlesztőcsapat

|

A játéknak egy hét alatt sikerült eljutnia egymillióig, és az Epic Games Store-ral kötött megállapodás sem volt akadály.

Hirdetés

Meglepően jól nyitott a World War Z a brit játékeladási listán, de nem csak az Egyesült Királyságban ment nagyot.

Hirdetés

A kiadó bejelentette, hogy egy hét alatt egymillió példány fogyott el a játékból (digitálisan és dobozosan, minden platformot összevéve). Matthew Karch, a fejlesztő Saber Interactive ügyvezetője hozzátette, hogy nagyon boldogok emiatt, különösen azért, mert a PC-s változat is bőven a várakozásokon felül teljesít. Úgy látszik, ahogy a Metro Exodus esetében, úgy itt sem tántorította el a vásárlókat, hogy a játékot az Epic Games Store-ban lehet megvásárolni, Steamen vagy más platformokon nem. A csapat a siker következtében extra lelkesedéssel dolgozhat a frissítéseken, új tartalmakon, köztük a hamarosan érkező tokiói helyszínen.

A sikerhez az Epic is gratulált, tőlük tudjuk, hogy platformjukon 250 000 példányt talált gazdára eddig.

Próbáltátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)