Hirdetés

World War Z - közel 2 millió fogyott belőle, az Epic Games Store-on teljesített a legjobban

|

A fejlesztőket is meglepte, hogy ilyen jól fogyott a játék PC-n.

Hirdetés

A World War Z játékadaptációja finoman szólva is megosztó lett. Bár egyesek szerették a játékot, minket cseppet sem tudott elkápráztatni a Saber Interactive munkája. Ennek ellenére a World War Z költségvetéséhez képest egész jó számokat sikerült felmutatni az eladások terén. 

Hirdetés

A Saber Interactive pedig nemrég bejelentette, hogy megközelítőleg 2 millió példány talált gazdára a játékból PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on összesen. Mindebből mintegy 700 ezer játékot az Epic Games Store-on keresztül vásároltak meg, így ez lett a legjobban teljesítő digitális platform. Matthew Karch, a Saber Interactive ügyvezető igazgatója elmondta, mindig is bíztak abban, hogy PC-n megtalálja a maga közönségét a játék, és jól fog szerepelni, az viszont őket is meglepte, hogy milyen hamar sikerült jó eladási számokat hozni az Epic Games Store-on.

Karch egyébként az Epic Games Store-exkluzivitás miatti felháborodás kapcsán is elmondta a véleményét: szerinte azért senki sem háborog, hogy a konzolgyártók bizonyos játékokat csak és kizárólag a saját gépeire adnak ki, reményei szerint pedig egyszer a PC-s platformok esetében is ugyanígy elfogadják majd ezt a játékosok. 

Nektek mennyire jött be egyébként a World War Z?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)