Hirdetés

Sci-fi játékon dolgoznak a Motorstorm és a Driveclub egykori fejlesztői

|

A feloszlatott Evolution Studios tagjai hiába szereztek rengeteg tapasztalatot versenyjátékokkal, most egy másik műfajban próbálják ki magukat.

Hirdetés

Nem volt könnyű szülés a Driveclub, és nem is zárult jól a projekt: 2015-ben a csapat felét elbocsátották, 2016-ban pedig maga az Evolution is megszűnt.

Hirdetés

Egy hónappal később a Codemasters átvette a fejlesztőket, de nem mindenki kötött ki a szintén versenyjátékairól híres csapatnál. 11 fejlesztő most megalapította a Wushu Studiost, mely egyelőre név és részletek nélkül bejelentette első alkotását, egy vadonatúj sci-fi játékot, ami az ígéretek szerint csavar egyet a műfajon. Annyit lehet még tudni, hogy Unreal Engine 4-et használnak, és nem versenyezni kell benne. Kíváncsian figyeljük a projektet, és azt, hogyan kamatoztatják a Motorstorm és a Driveclub fejlesztése során felhalmozott tudásukat a srácok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)