Hirdetés

WWE 2K20 - volt, akinek a Sony visszaadta a pénzét

|

A játék katasztrofálisra sikerült, és emiatt rengetegen szót emeltek.

Hirdetés

Manapság sajnos a kényelmesnél gyakrabban jelennek meg játékok befejezetlenül, de így is ritka a WWE 2K20-éhoz hasonló eset. A sorozatot idén teljesen átvette a Visual Concepts, már nem a Yuke-kal párban fejleszti, de ennek egyelőre nem örülhetünk.

Hirdetés

Szombaton írtunk arról, hogy milyen megmagyarázhatatlan, rémisztő bugokkal kell szembenézniük a játékosoknak. A 2K Sports egyelőre egy ígéreten kívül nem sok bíztatóval tudott szolgálni, a steames adatlap, a Metacritic (ahol a kritikusi pontszámok átlaga a PS4-es és Xbox One-os változat esetében egyaránt 40 alatt van) és a Twitter is tele van panaszokkal. Közben többen jelezték, hogy sikerrel visszakérték pénzüket a PlayStation Supporton keresztül, míg mások arról írtak, hogy hiába kérték, nem járt nekik visszatérítés. Ha digitálisan vettétek meg PS4-re, érdemes lehet írni az ügyfélszolgálatnak, hátha nektek összejön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)