Hirdetés

Konzol és játékcsomag havidíjas modellben? Mire készül az Xbox?

|

Egyelőre csak pletyka, és sajnos az európai piac sem szerepel benne, de ettől még az Xbox All Access üzleti modellje kifejezetten érdekesnek tűnik.

Hirdetés

A legfrissebb információk szerint a Microsoft hamarosan hivatalosan bemutatja a legújabb havidíjas szolgáltatását, az Xbox All Accesst. Sajnos azért nem a gamescomon tették, mert a kezdetekben kizárólag az amerikai piacon lesz elérhető. Sírtatok már pletykán? 

Hirdetés

A csomag egy igazán különleges előfizetési lehetőség, ugyanis nemcsak az Xbox Live-ot és a Game Passt, hanem egy Xbox konzolt is tartalmaz. A tervek szerint két lehetőség közül lehet választani. A havi 22 dolláros csomag egy Xbox One S-t, a 35 dolláros pedig egy Xbox One X-et tartalmaz a Live és a Game Pass mellett. Abban az esetben pedig, ha két évig használja valaki a szolgáltatást, az időszak lejárta után megtarthatja a konzolt.

Ha megvalósul a szolgáltatás, akkor ez lesz a lehető legolcsóbb lehetőség, hogy valaki ízelítőt kapjon a konzolos játékélményből. Hosszabb távon viszont többet kell fizetni, mintha vennénk egy új konzolt, és mellé folyamatosan a Live-ot illetve a Game Passt azokban a hónapokban, amelyekben szükségünk van rá.

A hivatalos bejelentésre várhatóan hamarosan sor kerül, és egyes források szerint a közeljövőben még az is lehet, hogy a többi régióban is megpróbálkozik a Microsoft, ha az elvárásaik szerint alakulnak az All Access eladások az USA-ban. 

Nemrég írtunk nektek az EA terveiről is ezen a fronton, nagyon úgy tűnik, hogy a piac egy része a Netflix-szerű működési modellben látja a piac jövőjét. Ti mit gondoltok, működhet egy ilyen előfizetéses szolgáltatás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)