Hirdetés

Egy osztrák viszonteladó nem árul több Xbox One-t az Xbox Game Pass miatt

|

A hardveren alig keres, és attól fél, hogy játékok sem lesznek, úgyhogy levette a polcról a konzolt.

Hirdetés

Pár napja jelentette be a Microsoft, hogy az Xbox Game Passba minden új játéka a megjelenés napján bekerül, így az új címeket is havidíjért cserébe játszhatjuk. Lesz majd, amit gyakorlatilag 2500 forintért végigtolhatunk.

Hirdetés

Ez persze fogyasztói szemszögből egy jó ajánlat, de a boltosok közül nem mindenki lelkesedik. A GameStop lepaktált a Microsofttal, és előfizetést fog árulni kódkártya formájában, viszont egy osztrák viszonteladó úgy látszik, nem ápol olyan szoros kapcsolatot a kiadóval. A Gameware bejelentette, hogy beszünteti az Xbox One-ok árusítását, mondván a konzol nem hogy hasznot nem hoz, de pénzt visz el, és ha a Microsoft innentől a saját kezébe veszi a dolgokat, akkor oldja meg a konzolok forgalmazását is egymaga.

Az ügy azért érdekes, mert a most bejelentett infók szerint csak a Microsoft játékai lesznek az első naptól a Game Passban, az meg gyakorlatilag három exkluzív. A multiplatform címeket más kiadók ugyanúgy árulni fogják Xbox One-ra is dobozosan. 

Kíváncsian várjuk, mások is követik-e a példát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)