Hirdetés

Xbox Game Pass Ultimate - a Microsoft összevonhatja két előfizetéses szolgáltatását

|

Újabb hírek érkeztek arról, hogy egyesülhet az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass.

Hirdetés

A The Verge információi szerint a Microsoft arra készült, hogy bevezet egy egységes előfizetési rendszert, azaz a jövőben nem kell külön befizetünk a havi Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass számlát, hanem egy kalap alá vonják mindkét rendszert. Az előbbi ugyebár magához a multiplayer funkciók használatához nélkülözhetetlen (illetve jár mellé havi négy ingyen játék), az utóbbi pedig egy olyan szolgáltatás, amely előfizetőinek több mint száz játékhoz biztosít korlátlan hozzáférést. 

Hirdetés

Az új előfizetés neve elvileg Xbox Game Pass Ultimate lesz és havi 14,99 dollárba kerül - ezzel nagyjából 5 dollárt spórolnak meg azok, akik eddig is folyamatosan fizettek mindkét szolgáltatásért. Elvileg még április folyamán be fogja jelenteni a Microsoft a lemez nélküli új Xbox One S konzolt az, szóval az Xbox Game Pass Ultimate időzítése nem is lehetne jobb. A The Verge mellett egy h0x0d néven futó Twitter-felhasználó is hasonló árazásról számolt be, az ő bejegyzéséből viszont az is kiderült, hogy az Xbox Game Pass Ultimate teljes élesítése előtt az Insider programban résztvevők már havi 1 dollárért tesztelhetik majd az új rendszert. 

Ti előfizetnétek az Xbox Game Pass Ultimate-re, ha tényleg ilyen árazással érkezne? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)