Hirdetés

Rekord mennyiségű előrendelés érkezett az Xbox One X-re

|

A jelenleg elérhető Project Scorpio Edition jobban fogyott, mint a cég bármelyik korábbi konzolja.

Hirdetés

Az Xbox marketingigazgatója nemrég örömmel újságolta, a vártnál mennyivel gyorsabban elkeltek a legtöbb helyen a megjelenésre szánt különleges Xbox One X konzolok. Valószínűleg szükségük volt egy kis időre, hogy összegezzék, valójában mennyire gyorsan teltek be a helyek a várólistán, ugyanis csak most eszméltek rá, hogy rekordról van szó.

Hirdetés

Az első öt napban minden korábbi Xbox konzolnál többen rendelték elő a Project Scorpio Editiont, igaz, az nem derült ki, ez pontosan milyen darabszámot jelent. A gyártó persze igyekezett azokat is megnyugtatni, aki lemaradt az első körös foglalásról és előrebocsátották, hogy szeptemberben elindítják az Xbox One X normál kiadásának előrendelését is. A kérdés már csak az, hogy az új gép segítségével sikerül-e lefaragniuk valamennyit a PS4 tetemes előnyéből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)