Hirdetés

Az Xbox One X komoly karácsonyi siker lehet

|

A Microsoft igazgatója, Satya Nadella egyelőre meglehetősen derűlátó az Xbox One X teljesítményével kapcsolatosan.

Hirdetés

Tegnap volt esedékes a Microsoft éves üzleti találkozója a részvényesekkel, ahol természetesen a CEO, Satya Nadella is megjelent. A nagyfőnök beszélt a jövőbeli tervekről, és arról is, hogy hogyan reagált a piac az Xbox One X-re.

Hirdetés

"Arra készülünk, hogy minden komolyabb lehetőséget megragadjunk a 100 milliárd dollárt is meghaladó gaming piacon. Ez azt jelenti, hogy bővítjük a szemléletmódunkat minden videojátékos ágon. Mindjárt azzal kezdjük, ahogyan a játékokat készítik, terjesztik, és ahogy játsszák és nézik."

Nadella azzal egészítette ki a bátor terveit, hogy össze akarják kapcsolni minden játékos elemüket PC-n, konzolokon, mobilokon, hogy így növeljék és szolgálják az Xbox Live közösséget olyan újdonságokkal, mint a Game Pass és a Mixer.

Természetesen a találkozón nem maradhatott el az, hogy "az Xbox One a legfejlettebb és legerősebb konzol, ami valaha készült" szlogen sem. Nadella elmondása szerint a rajongók nagyon jól reagáltak a gép megjelenésére, és az új konzol várhatóan nagy siker lehet az a karácsonyi időszakban is. Az NPD elemzője, Mat Piscatella azt jósolta, hogy konzol eladásai túl fogják lépni az idei évre vonatkozó korábbi, 600 000 példányos előrejelzéseket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)