Hirdetés

Az Xbox Series X megjelenését nem fogja hátráltatni egyetlen játék sem

|

Még egy Microsoft-exkluzív játék késlekedése sem tarthatja vissza a konzolt.

Hirdetés

Az Xbox divízió feje több témát is érintett az IGN Unlocked névre hallgató podcastjének vendégeként, amelyek között megtalálható volt az is, hogy mennyibe fog kerülni majd az Xbox Series X. Phil Spencer nem csupán ezzel kapcsolatban nyilatkozott, hanem arról is beszélt egy kicsit, hogy mennyire függ az új konzoljuk megjelenési dátuma a rá készülő játékoktól. 

Hirdetés

A kérdés nem véletlen, hiszen mint március végén az Xbox Game Studios vezetője, Matt Booty elárulta, a Microsoft minden fejlesztőcsapata egyedi kihívásokkal és korlátozásokkal néz szembe a koronavírus miatt, attól függően, hogy hol van a székhelyük, ők pedig támogatják a stúdióvezetőket abban, hogy ebben a nehézségekkel teli időszakban megfelelő döntéseket hozzanak a csapatuk és a játékaik kapcsán. A helyzetben érintett a Halo Infinite-en dolgozó 343 Industries is, amely a múlt hónapban egy blogbejegyzésben írt arról, hogy igyekeznek elhárítani minden akadályt, és jól haladnak, de muszáj figyelembe venni a jelenlegi korlátozásokat és megérteni, hogy a járványhelyzet rosszabbá is válhat. Egyúttal biztosítottak mindenkit, mindent megtesznek azért, hogy minőségi Halo játékélményt szállítsanak nekünk, miközben alkalmazkodnak ehhez az új életmódhoz.

Most pedig kanyarodjunk vissza Phil Spencer friss interjújához, amelyben elhangzott az új Halóval kapcsolatban, hogy a fejlesztők igyekeznek úrrá lenni a problémákon és tanulnak, akárcsak mi mindannyian. De ami ennél fontosabb infó, hogy úgy tűnik, az Xbox Series X rajtját az sem hiúsíthatja meg, ha esetleg az Infinite csúszni fog. Spencer ugyanis elmondta: nem hiszi, hogy elhalasztanák a konzol megjelenését bármilyen játék miatt is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)