Hirdetés

Aljas módon szabadulhattak meg az Xbox támogatói csapattól

|

Ha igaz, amit két nevét elhallgatni kívánó munkatárs állít, az cseppet sem vet jó fényt a Microsoftra.

Hirdetés

Egy meglehetősen kellemetlen helyzetről számolt be a Polygon, ugyanis két érintett forrás szerint - akik érthető okokból nem kívánták felfedni magukat - az Xbox támogatói oldal 12 fizetett munkatársát bocsájtották el, majd az Xbox Ambassadors önkénteseivel helyettesítették őket. 

Hirdetés

A szélnek eresztett munkatársak az Xbox Support Twitter fióknál tevékenykedtek az Affirma Consulting alkalmazásában és az volt a feladatuk, hogy reagáljanak a felhasználói kérdésekre és problémákra, valamint kiképezzék az Xbox Ambassadors program önkénteseit ugyanerre, akik különböző jutalmakért cserébe segítettek be. A jelentés szerint a kirúgott kollégák dolga az volt, hogy feljavítsák az ingyen dolgozó, kuponokkal és egyéb nyereményekkel jutalmazott segítők teljesítményét, majd mikor ez megtörtént, elküldték őket. 

A dologban közvetetten érintett Microsoft nem reagált a leépítésekre vagy azok mikéntjére, csupán annyit nyilatkozott a Polygonnak, hogy továbbra is számos magasan képzett munkatárs és önkéntes áll az ügyfelek rendelkezésére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)