Hirdetés

Kínai befektető menti meg a Spec Ops: The Line fejlesztőit

|

Külső segítséget vesz igénybe a Yager Development, hogy folytatni tudja legújabb játéka fejlesztését.

Hirdetés

Csalódottan vettük tudomásul, amikor kiderült, hogy a Spec: Ops The Line fejlesztői nem kívánnak folytatást készíteni az előző konzolgeneráció egyik legkülönlegesebb lövöldéjéhez. Még szomorúbbak voltunk, miután a Dead Island 2 fejlesztéséből is kihátráltak, és teljesen hátat fordítottak a narratív játékoknak. Hogy ez jó döntés volt, vagy sem, arról szívesen megkérdezném a srácokat, akik a mérsékelten izgalmas, és emiatt nem is túlzottan népszerű Dreadnought megjelenését követően egyfajta PvEvP kompetitív élményként leírható multis lövölde képében remélték meglelni a bölcsek kövét.

Hirdetés

Az Epic Games Store-ban korai hozzáférés révén elérhető The Cycle további fejlesztését azonban már képtelen volt önerőből finanszírozni a stúdió, ezért megállapodást kötött egy kínai befektetővel, amelyik a pénzéért cserébe kisebbségi tulajdonosi hányadot szerzett a cégben. Ez a bizonyos jótevő nem más, mint a Tencent, amely a múltban olyan játékfejlesztők mecénásává (és teljes vagy részleges tulajdonosává) vált, mint a Blizzard, az Epic Games, a PlatinumGames, a Riot Games, a Supercell és a Ubisoft. A Yager ügyvezetője, Timo Ullman érthetően örül a tárgyalások eredményének:

A Tencent nemcsak a világ vezető játékvállalatainak egyike, hanem bőkezű befektető lenyűgöző eredménnyel. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy csatlakozunk a Tencent partnereinek sorához, amit olyan böngészni, mintha a játékvilág Ki kicsodáját olvasnánk.

Ti kipróbáltátok már az ingyenesen játszható The Cycle-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)