Hirdetés

Saját fitness könyvével tarol a Take-Two igazgatója

|

Tényleg minden területen ki akarják próbálni magukat a Rockstar anyavállalatának fejesei.

Hirdetés

A Rockstar Games anyavállalatának CEO-ja, Strauss Zelnick egy podcastben beszélt nemrég arról, hogy a Take-Two egy többfunkciós cég, és ha már ez szóba jött, akkor saját fitness könyvét is promózta egy kicsit.

Hirdetés

Zelnick a KindredCast podcastjében beszélt a cég üzleti hátteréről, ahol elhangzott egy elég fontos gondolat is. Zelnick szerint a Take-Two nem (csak) egy videojátékokkal foglalkozó vállalat, sokkalta inkább egy többoldalú szórakoztatóipari cég.

Így nem olyan meglepő, hogy az igazgató ezután az általa írt új, 'Becoming Ageless: The Four Secrets To Looking And Feeling Younger Than Ever' már-már fájóan beszédes című könyvét is bemutatta a hallgatóknak. A könyv hivatalos leírása szerint olyan technikákat mutat be az iromány, amivel Zelnick elérte, hogy egy "csontos, formátlan üzletemberből a világ egyik legsportosabb igazgatójává váljon 50 éves korára". Nem viccel az ember, szépen kipattintotta magát:

A most 50 éves Zelnick korábban a filmes óriásvállalat, a 20th Century Fox igazgatója is volt, azt követően a Crystal Dynamics munkáját is segítette, egy ideje viszont már a Take-Two vezetői székében ül.

Persze, tőlünk aztán barkács-, méregkeverő vagy vegán szakácskönyvekkel is előállhat a cég vagy annak bármelyik alkalmazottja, amíg kapjuk a minőségi játékokat is, de külön tiszteletet érdemel, amikor valaki új területen is sikereket ér el. Nem véletlen, hogy a Mozdulj Gamer számunkra is egy fontos kihívás, van egy újabb példaképünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)