Hirdetés

A Zenimax ezúttal a Samsung Gear VR-ért perel

|

Miután az Oculus Rift miatt sikerült pert nyerni, a Zenimax jogászainak célkeresztjébe a Samsung került.

Hirdetés

A Zenimax ugyan megnyerte a korábbi ügyet, amit a titoktartási szerződés megsértése miatt indított az Oculus és John Carmack ellen, és meg is ítéltek nekik 500 millió dollár kártérítést, ez láthatóan nem volt elég a cégnek. Az Oculus-szal együttműködsében készített Samsung Gear VR-t is célba vették. 

A Zenimax állítása szerint a Samsung VR headset ugyancsak a Zenimax szellemi termékére épít, és szintén Carmack hibája, hogy a tervek a cég kezébe jutottak.

A benyújtott kereset szerint a Samsung "felhasználta, és a továbbiakban is használja a Zenimax VR technológiáját, amit tévesen az Oculusnak tulajdonít". A cég azt akarja, hogy a Samsung megfizesse a károkat, a bírósági költségeket, és kompenzálják őket mindenért, amiért csak lehet.

Kíváncsian várjuk, hogyan tovább. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)