Hirdetés

A Dragon Ball Z: Kakarot kiesett a top 10-ből, a Zombie Army 4 gyengén nyitott

|

A brit játékeladási toplistát a héten érkezett Zombie Army 4: Dead War nem variálta át túlzottan, viszont az NBA 2K20 egy kicsit előrébb jött.

Hirdetés

Februárra egyetlen olyan játék sem jutott, ami esélyes lehet a dobozos eladási listák élén átvenni a vezetést, és valószínűleg a Nioh 2-ig semmi nem jön, ami akár csak a top 3 közelébe kerülhet. A Zombie Army 4: Dead War áll a legközelebb a AAA kategóriához, de elődjéhez hasonlóan ez is csak a nyolcadik helyig tudta felverekedni magát megjelenése hetében.

Hirdetés

43%-kal kevesebbet adtak el belőle, mint a Zombie Army Trilogyból, viszont az gyűjtemény volt, és mára sokkal népszerűbb a digitális vásárlás, mint akkor, 2015-ben. Az élen helyet cserélt a FIFA 20 és a Modern Warfare, mivel előbbiből 1000 példánnyal több fogyott, mint az Activision shooteréből. Valószínűleg a második szezon indulása ad majd neki egy lökést a héten, és újra az élre kerülhet. A Ring Fit Adventure ismét előrébb ugrott, köszönhetően annak, hogy megszűnt a készlethiány, az NBA 2K20 pedig részben talán Kobe Bryant halála miatt jut egyre előrébb hétről hétre. A Dragon Ball Z: Kakarot a top 10-ből kiesve most már csak a 22, de az első héten eladott 1,5 millióval (összesítettben, nem csak a briteknél) elégedett lehet a Bandai Namco.

Ez a múltheti top 10:

1. FIFA 20
2. Call of Duty: Modern Warfare
3. Grand Theft Auto V
4. Ring Fit Adventure
5. Mario Kart 8: Deluxe
6. Star Wars Jedi: Fallen Order
7. Minecraft
8. Zombie Army 4: Dead War
9. Luigi's Mansion 3
10. NBA 2K20

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)