Hirdetés

120 millió forintért kelt el egy doboznyi Pokémon kártya

|

A Heritage Auctions nagyon élvezi a Pokémon kártyák iránt fellobbant, nevetséges mértékű lelkesedést. Egy ritka lapért több százezer dollárt kínálnak a rajongók, hát még egy bontatlan doboznyi kártyáért.

Hirdetés

Lassan jobban megéri majd első kiadású Pokémon kártyákba fektetni, mint Facebook részvényekbe. A legutóbbi nagy aukción is 195 000 dollárért (nagyjából 59 millió forint) ment el egy lap, és most ezt is sikerült felülmúlni.

Technikailag mondjuk még mindig nem ez a legdrágább Pokémon kártya aukció, mivel itt egy teljes, bontatlan készletről van szó, nem egyetlen lapról. Külső szemlélőkként persze a 408 000 dollár (nagyjából 120 millió forint) még így is picit túlzásnak tűnik.

A kártyacsomag aukcióját vezető Heritage Auctions leírása szerint az első kiadásos kártyacsomag azért ért ennyit, mert van rá esély, hogy tartalmaz egy első kiadású Charizard példányt, ami önmagában ér vagy 350 000 dollárt.

Hirdetés

Persze ha valakinek van 408 ezer dollárja egy Pokémon kártyacsomagra, az valószínűleg nem fogja telesírni majd párnáját, ha nem talál egy Charizardot a dobozban.

Akárhogy is, aki szeretné végignézni, ahogy valaki egy ház árát csapja le a virtuális asztalra kártyákért, az kattintson a rá a lenti lejátszás gombra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)