Hirdetés

2021 van, így nyilván lesz Rainbow Six: Siege társasjáték

|

A Ubisoft a Mythic Games segítségével adaptálja játékát, sok minire számíthatunk.

Hirdetés

Az elmúlt években a társasjátékok népszerűsége jelentősen megugrott, Kickstarteren is óriási sikereket érnek el, és sorra jelentik be az újabb és újabb adaptációkat - vagy épp azok kaszálását, de ez ritka. A Ubisoft 2021 nyarán hozza el nekünk a Rainbow Six: Siege: The Board Game-et, amiről még szinte semmit nem tudunk, de a Siege kreatív vezetője, Leroy Athanassoff azt ígérte, imádni fogjuk.

A játékot a Mythic Games, avagy Carlos Gomez Quintana tervezi, aki a Super Fantasy Brawl-t, a Reichbusterst és az Enchanterst jegyzi.

Hirdetés

A játékmenetről még semmit nem tudni, de ha ilyen figurák lesznek benne, mint az alábbi képen, ezek miatt önmagában érdekes lesz. A Siege maga jó alapanyagnak tűnik akár egy pályaépítős játékhoz is, amiben nem szörnyeket rejtenek a sorra megnyitott szobák, hanem csapdákat és katonákat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)