Hirdetés

Kiváló társasjátékok várnak az 576 KByte adventi akciójában

|

Az 576 mai akciójában a Doom, a Trónok harca, a Star Wars, vagy éppen a Civilization társasjátékos feldolgozásit is akciósan szerezhetitek meg, több más kiváló táblás játék mellett.

Hirdetés

Bár az 576 KByte-ról általában a videojátékok jutnak eszünkbe, egy ideje nem csak a konzolunkhoz és PC-nkhez szerezhetünk be náluk játékokat és hardveres kiegészítőket. Több kiváló társasjátékot is megtalálhatunk a bolthálózat kínálatában, amik közül többet az ötödik éve visszatérő adventi naptáruk mai akciójában kedvezményes árakon szerezhetünk be.

Így a szokásosnál olcsóbban kaphatjuk meg például a Trónok harca pörgősebb, kártyajáték-feldolgozását, vagy az órákig tartó nagy táblás játékot, ami Westerosban játszódik. Az űrben játszódó sztorik szerelmesei akciósan vihetnek haza egy Warhammer 40K-játékot, a Star Wars X-Wing: Az ébredő Erő kezdőcsomagot, vagy Birodalom vs. Lázadók társast, ha máshogy szeretnének elmerülni a Csillagok háborúja-univerzumban. Az 576 kínálatában egyébként videojátékok fizikai feldolgozásait is megtaláljuk, így a Doomot és a Civilizationt is megszerezhetjük a gyűjteményünkbe. A teljes kínálatért kattintsatok a képre, a mai akcióban a fentieken kívül is sok más kiváló játékot is megtalálhattok.

Holnaptól viszont megint egy videojátékos akcióval vár az 576 adventi naptára, ami karácsonyig minden nap új kedvezményekkel jelentkezik.

Nektek melyik játék társasjátékos feldolgozása tetszett legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)