Hirdetés

A CATAN Telepeseinek alkotói az emberi civilizáció kezdetéhez visznek vissza minket

|

A Dawn of Humankind lesz a legendás CATAN társasjáték következő mellékága.

Hirdetés

A CATAN Studios nagy örömmel mutatta be legújabb projektjét, a CATAN: Dawn of Humankindot. Jelenleg relatív keveset tudunk a játékról, de azt igen, hogy a történelemelőtti időkbe fog elkalauzolni bennünket.

Rajtunk múlik majd az emberiség jövője, ami egyszerre egy nagyon izgalmas, és végtelenül rémisztő gondolat. Ugyanakkor bármennyire is tűnik érdekesnek a koncepció, annak mechanikáiról semmit nem mesélt a készítő.

Hirdetés

Kaptunk egy apró teasert, ami leginkább a tematika megalapozásaként szolgált, és hogy belengesse a 2022-es megjelenési dátumot. Mondjuk elnézve, hogy az eredeti CATAN mennyire népszerű, ennél több talán nem is kell a hype beindításához.

A CATAN: Dawn of Humankind lesz a cég első új játéka 2019. óta, amikor is kiadták a CATAN: Starfarers című mellékprojektet. Kíváncsiak leszünk rá, hogy az új spin-off képes lesz-e megnyerni az eredeti társasért rajongó tömegeket.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)