Hirdetés

A Cyberpunk 2077 társasjátékban Johnny Silverhand is szerepel majd

|

Nem kell a szerepjáték következő részére várnotok, ha újra felkeresnétek Night City városát.

Hirdetés

Igaz, hogy sokan már a következő The Witcher címre várnak a CD Projekt Redtől, a stúdió továbbra is megosztja figyelmét és erőforrásait az új vajákkaland, valamint a Cyberpunk 2077 csiszolgatása között, amelynek egyébiránt már formálódnak a kiegészítői. Azonban nemcsak ennek örülhetnek majd cyberpunk műfaj rajongói, hanem mint időközben kiderült, meglepetéssel készül számukra a CMON is. A társasjátékokkal foglalkozó kiadó bejelentette következő projektjét, a Cyberpunk 2077: Gangs of Night City-t, aminek már a címe is elárulja a lényegét.

Egy 2-4 szereplős társasról van szó, amelyben a feladatunk Night City elfoglalása lesz. Választhatunk majd egy bandát magunknak, és a segítségükkel, különböző taktikákat használva próbálhatjuk meg átvenni az utca irányítását.

Hirdetés

Mindegyik bandának meglesznek a maguk erősségei és gyengéi, de a szervezetünkhöz különböző Edgerunner karaktereket is felvehetünk majd, ha segítségre lesz szükségünk. Az Edgerunnerek között egyébként Johnny Silverhandet is megtaláljuk. Lelki szemeink előtt már látjuk is a családi veszekedéseket, amelyek azért robbannak ki, mert mindenkinek Keanu Reeves karakterére fáj a foga.

Pontos részletek még nem állnak rendelkezésre a játékmenetről, de a CMON azt ígéri, hogy hamarosan további információkat fog megosztani velünk. Addig is kezdjetek el gyűjtögetni, ha a Kickstarterre készülő koncepció felkeltette az érdeklődéseteket, mert az ilyen kaliberű társasoknak általában rendesen megkérik az árát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)