Hirdetés

A Disney bemutatta az első „valódi” fénykardot

|

A South by Southwest technológiai, filmes és zenei fesztiválon bemutatták a Star Wars-rajongók álmát.

Hirdetés

Hosszú ideje várja minden Csillagok háborúja rajongó, hogy a hétköznapi műanyag játékszerek utána végre egy valódi, vagy legalább ahhoz nagyon hasonló fénykardot is kézbe tudjon fogni. Bár még messze vagyunk attól a jövőtől, amit például az Így jártam anyátokkal sorozatban láthattunk, és egyelőre senki sem fogja az ünnepi pulykavacsorát sugárpallossal szeletelni, most valami egészen remek replikát mutattak be a nagyközönség előtt is.

A Walt Disney Parks and Resorts elnöke, Josh D'Amaro mutatta be a South by Southwest expón azt, hogy egészen pontosan mit is ért a Disney "valódi" fénykard alatt.

Hirdetés

Nyugalom, senki sem fogja átvágni az acélajtókat ezzel a játékkal (mert továbbra is egy játékról van szó), de az kétségtelen, hogy remekül fest az új konstrukció, melyre nem külön kell ráapplikálni a "pengét", és nem is előre rá van rögzítve, hanem fénylegesen a markolatból bukkan elő. 

Búslakodásra adhat okot, hogy ez a fénykard egyelőre nem kerül kereskedelmi forgalomba, kizárólag a floridai Disney Worldben használják kellékként, de valószínűleg ami késik, nem múlik, és előbb vagy utóbb fel fog kerülni a boltok polcaira is. Kérdés persze, hogy mennyit kell fizetni érte, minden bizonnyal nem keveset. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)