Hirdetés

A Disney+-os Marvel-sorozatok hősei lesznek a legújabb LEGO minifigurák

|

A LEGO Minifigures Marvel Studios szettet biztosan imádni fogják az MCU-rajongói.

Hirdetés

A LEGO legújabb Minifigures készlete kizárólag a Marvel tévésorozataira koncentrál. Egészen pontosan az új, Disney+-ra készített szériákról van szó, a hamarosan piacra kerülő szettben a WandaVision, a The Falcon and the Winter Soldier, a Loki és a What If...? sorozatok karakterei kaptak helyet.

A WandaVisionből itt van a két címszereplő, illetve Monica Rambeau, a The Falcon and the Winter Soldier is megkapjuk mindkét főhőst, a Lokiból itt van Loki Laufeyson teljes TVA menetfelszerelésben, valamint Sylvie, míg a hamarosan induló What If...? animációs szériából összesen öt új karaktert (T'Challa Űrlordként, Peggy Carter Britannia Kapitányként, Gamora, varázsló Pókember és zombi Amerika Kapitány) kapunk.

A Lego.com-on szereplő információk alapján a minifigurák szeptember 1-jén válnak elérhetővé, egy csomag pedig 1490 forintba fog kerülni belőlük - értelemszerűen nem tudhatjuk majd, hogy egy pakkban épp mely Marvel-hős lapul, de a minifigurák veteránjai azért némi tapogatással biztosan egész jól fognak tippelni.

Íme a teljes csapat, külön érdemes figyelni a Lokihoz járó pici béka Thorra:

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)