Hirdetés

A Fel! ikonikus házával támadja a LEGO a Disney-rajongókat

|

Carl és Ellie otthona a Pixar egyik legikonikusabb épülete, így várhatóannem kevesen lesznek majd, akik lecsapnak erre a LEGO készletre.

Hirdetés

A Disney épp a 100. évfordulóját ünnepli, így érthető, hogy minden fronton igyekeznek lerohanni a pénztárcáinkat. A Disney természetesen a Legóval is összeállt, és egy rakat új terméket fog kihozni a Disney100 kollekció részeként.

A sor talán legcukibb darabja a Fel!-házikó, ami 598 darabból áll, és pont olyan színes és szeretnivaló, mint amilyen a filmben volt.

Hirdetés

A Fel!-készlet elemeihez természetesen három kis figura is jár: Carl Fredricksen, Russel és Dug. A főszereplőkkel aztán úgy játszhatjuk el a film legjobb jeleneteit, ahogy csak szeretnénk, amiben egyébként a házikó építőelemei is nagy segítségünkre lesznek: az épület ugyanis egy félig nyitott otthon, aminek szobáit be is kell majd rendeznünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)